Rondje in de Regio Enumatil Hoogkerk Groningen ©2023 ErBeeFoto

Een Rondje door de Regio

Facebook herinnert je regelmatig aan dingen. Zo ook dit Rondje door de Regio. Gepost op Facebook, voor ik deze website was begonnen, in september 2015.

Een prachtige dag in september en zeker een ‘herhaling’ waard via deze site. De foto’s zijn genomen met mijn Olympus E-410, die ik vorig jaar na jarenlange trouwe dienst heb verkocht. Het was absoluut een fijne, en zeer duurzame, camera!

Bruggetje in de ochtendmist

Ik moest op die dag vroeg op om twee dochters weg te brengen naar de trein in verband met een fotoshoot, elders in het land. Het licht was mooi dus had ik m’n camera even meegenomen en een rondje gemaakt door de regio.

Via de Zuiderweg (Zuidhorn) naar Enumatil, langs het Hoendiep via Hoogkerk naar Groningen. Daar even wat foto’s gemaakt bij de oude Suikerfabriek en vervolgens bij Kostverloren bij een al jaren half afgebroken pand nog wat foto’s gemaakt.

Het pand was jarenlang een lelijke plek in de Stad Groningen. Inmiddels staat hier “De Woldring”-flat, een appartementengebouw waar veel jongeren wonen (die overigens een schofterig hoge huur betalen voor hun miniscule appartementjes).

Tot slot nog een ‘panorama-foto’ van Noordhorn, gezien vanaf het nieuwe deel van de “Friesche Straatweg”

Foto’s Rondje Regio

Klik op een afbeelding voor groot formaat.

Deel dit bericht: