Over mij

Rudy Brinkman ErBee FotografieIk maak regelmatig foto’s van concerten, evenementen en (soms) portret foto’s. Het meeste werk is vrij werk, in die zin dat ik zelf het onderwerp zoek, er foto’s van maak en – eventueel – publiceer via de diverse media (websites).

Heb je vragen over de foto’s, wil je een foto in groot formaat of wil je me uitnodigen om foto’s te komen maken neem dan contact met mij op.

Omdat ik een reguliere (part time) baan heb en daarnaast ook een eigen bedrijf ben ik telefonisch hiervoor niet bereikbaar. Gebruik daarom het onderstaande contactformulier om per email contact op te nemen.

Voor commerciële opdrachten vraag ik een vergoeding, deze wordt (met BTW) gefactureerd via mijn bedrijf. Voor niet-commerciële opdrachten werk ik op vrijwillige- of “TFP”-basis.

Fotoshoot

Wil je een keer een fotoshoot doen en lijkt het je leuk met mij te werken? Dan kun je voor informatie onderstaand contact met mij opnemen. Ik doe dit op niet commerciële “TFP” (Time For Portfolio) basis.

Kijk hier voor meer informatie en een aatal foto’s die ik gemaakt heb.

Website hosting en ontwerp
Deze website wordt gehost op een server van mijn eigen bedrijf. Ik maak bedrijfsmatig websites en verzorg de hosting er van voor mijn klanten.

Ben je geïnteresseerd in mijn hosting of webdesign diensten, kijk dan op mijn bedrijfspagina. Deze is te vinden op https://www.brinkman.it. Ik heb ruime ervaring in het maken van websites met onder andere WordPress en daarnaast host ik via mijn bedrijf honderden websites van MKB’ers, ZZP’ers, particulieren, verenigingen, stichtingen en kerken. Ook diverse fotografen maken gebruik van mijn diensten.

Contactformulier

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

    Privacy Policy / AVG
    Deze website verzamelt geen data anders dan noodzakelijke logging voor het intern vastleggen van fouten (serverlogging), bezoekersaantallen en bezochte pagina’s. Het volledige, formele,  privacybeleid is hier te vinden.