Diverse “reis en vakantiefoto’s” gemaakt over de afgelopen jaren. Dat wil zeggen, foto’s gemaakt tijdens de reizen en vakanties, dagtrips, etc. Ik beperk mij uiteraard alleen tot bezienswaardigheden e.d., de familiekiekjes zijn voor privé-doeleinden.

Onderstaand een aantal hoogtepunten. Zie voor meer de categorie “Reizen“.

Duitsland, De Harz

►Volledige bericht met alle foto’s.

Duitsland, Frankfurt Am Main

► Klik hier voor meer foto’s van de Altstadt van Frankfurt Am Main

Gelderland (Voorthuizen, Amersfoort, Doorn)

De Gelderse Veluwe, Kootwijkerzand, Amersfoort, Voorthuizen, Huis Doorn.
Te veel om op te noemen!

► Klik hier voor meer foto’s.

Italië – Artimino (Prato)

Een flinke rit met de auto vanuit Nederland naar Italië. Via Duitsland en Zwitserland. Bezochte plaatsen onder andere Pisa en Florence.

► Klik hier voor meer foto’s

Leiden

Een (korte) citytrip naar Leiden, 2018. Doel van het bezoek was de Nineveh-expositie in het Rijksmuseum van Oudheden. Een prachtige stad met veel kerken, musea, bezienswaardigheden en (oude) panden, bruggen etc.! Klik hier voor de volledige foto-serie (ruim honderd foto’s).

Limburg (Weert)

► Klik hier voor meer foto’s.

Noorwegen – Oslo, Moelv, Lillehammer

De kortste maar tevens, in mijn optiek, meest indrukwekkende vakantietrip die we ooit maakten. Een paar dagen Noorwegen inclusief een “cruise” met de Colorline vanuit Kiel (Duitsland) naar Oslo.

Klik hier voor meer foto’s
Klik hier voor volledig reisverslag (foto + video)

Tsjechië (Tanvald)

Klik hier voor meer foto’s

Zeeuws-Vlaanderen

Een vakantie niet zo ver weg (2018) namelijk naar Zeeuws-Vlaanderen. Dicht aan de Belgische grens, dat wel. Zeeuws-Vlaanderen is “een landje apart” zeggen ze daar, en terecht. De volledige serie Zeeuws-Vlaanderen, Brugge en Gent is hier te vinden.

Veluwe (Rheden, Arnhem)

Een korte trip naar de Veluwe: Rheden, Lathum, Arnhem (Burgers’ Zoo, Openluchtmuseum). Klik hier voor de (foto)verslagen.

Meer foto’s en reisverslagen in de rubriek “Reizen”, klik hier.