Frankfurt Am Main – de Altstadt van Frankfurt

De Altstadt Frankfurt is de oude binnenstad van Frankfurt Am Main. Al weer vijf jaar geleden bezochten we een paar dagen deze prachtige stad, in verband met een beursbezoek. De foto’s van toen had ik gelukkig in HQ-formaat opgeslagen op mijn NAS.

Indertijd vond ik foto’s maken erg leuk maar wist ik nog niet echt wat ik deed. Gelukkig had ik toen al wel mijn Olympus E-410 en nu ik wat meer weet van nabewerken ben ik blij dat ik alles in origineel formaat en onbewerkt heb opgeslagen. Veel foto’s waren namelijk erg donker, niet erg goed uitgesneden e.d. maar d’r valt, als je het origineel bewaart, altijd nog wel wat van te maken.

De vakantieperiode komt weer aan en ik ga de komende tijd wat foto’s van eerdere vakanties plaatsen. Dit jaar gaat de reis overigens naar Italië, en voor dat we daar heen gaan wil ik eerst wat andere landen en plaatsen nog op de site zetten.

 

 

Deel dit bericht: