DOT De Grootste Kerstbal van Europa (in de sneeuw)

DOT Groningen is getransformeerd tot ‘de grootste kerstbal van Europa’ en al veel fotografen namen, en nemen nog steeds, een kijkje bij dit leuke schouwspel. Vandaag, eind van de middag, begon het ook in Groningen te sneeuwen.

Het plan er foto’s van te maken had ik al nadat ik er over gelezen had. Maar nu werden de ‘kriebels’ toch té erg en ben ik er voor naar Groningen gereden. De grootste kerstbal én sneeuw, ’s avonds. Mooier kan het niet denk ik.

Heb er een hele serie van geschoten onder het motto “better safe than sorry”. Uiteraard vanaf statief. Ik zag verschillende mensen met mobieltjes en compact camera’s vanuit de hand schieten en natuurlijk kan dat maar vaak valt, mijns inziens, het resultaat dan toch wat tegen. Vervolgens nog even een klein rondje door de stad Groningen heen maar het was ijzig koud aan ’t worden.

Vervolgens terug naar huis. De sneeuwval nam flink toe. Wat ook nog op de agenda stond was de verlichte molen van Noordhorn, Molen Fortuna. Nu, met de sneeuw er bij, natuurlijk éxtra mooi. Dus die ook nog even op de foto gezet.

Hoewel ik beide camera’s mee had zijn de foto’s allemaal genomen met de Sony. Klik op de foto voor groot formaat.

Deel dit bericht: