Wisselband, De Halte, Niekerk

Regelmatig worden op de zondagmiddag optredens verzocht door “De Wisselband”. De Wisselband is een groep van wisselende samenstelling (vandaar de naam) van, met name, kinderen en tieners die samen veelal ”golden oldies” spelen. Onder leiding van hun muziekleraar Wim Venema van Muziekburo “Bill Baboon” uit Zuidhorn. Nummers van Van Morrison, JJ Cale, Rolling Stones, Bob Dylan, Neil Young. Maar ook nieuwere nummers worden gespeeld. Adele, REM e.a. staan ook op het repertoire.

De jongste zangeressen die ik ken. En ze doen het vol overgave!

Ook “oudere jongeren” staan soms op het podium. Vandaag ik zelf ook (daar heb ik natuurlijk geen foto’s van kunnen maken), en twee andere “oudere jongeren”. Omdat ik gevraagd was een paar nummers mee te spelen leek het me leuk de camera mee te nemen, onder het motto “je weet nooit of het nog wat mooie plaatjes oplevert”. En volgens mij is dat wel gelukt vanmiddag. Niet alle foto’s zijn perfect, maar dat is natuurlijk inherent aan de Rock & Roll!

Overigens is De Halte een hele fijne plek om te spelen! Mooi zaaltje, prima podium met goed geluid en licht. Inpluggen, stemmen en gaan!

(klik op de foto’s voor groot formaat)

 

Deel dit bericht: