Noordhorn, 2016. Foto ©R. Brinkman

Fototentoonstelling “Fier op ’t Westerkwartier”

Het is al weer even geleden dat ik meedeed aan de fotowedstrijd “Fier op ’t Westerkwartier”. Deze foto had ik er voor ingezonden. Een blik op Noordhorn in de ochtendmist. 

Noordhorn, 2016. Foto ©R. Brinkman

Met 174 stemmen is de foto op de 3e plaats gekomen. Daar ben ik blij mee. De foto’s van de andere 9 genomineerden (er waren 146 inzendingen) en mijn foto worden nu tentoongesteld op vier gemeentehuizen in het Westerkwartier. De vier gemeenten vormen straks één Gemeente Westerkwartier.

Maandag 20 februari is de fototentoonstelling gestart. De tien foto’s die door de jury zijn genomineerd zijn sindsdien te zien in het gemeentehuis van Grootegast. Op 31 maart verplaatst de tentoonstelling naar het gemeentehuis van Leek. Daarna zijn Zuidhorn en Marum aan de beurt. Na afloop ontvangen de tien fotografen hun eigen foto. De foto’s zijn ook online te bekijken op de facebookpagina van de nieuwe gemeente Westerkwartier, Facebook.com/gemeentewesterkwartier.

Ik vond het al een hele eer dat ik bij de genomineerde Top 10 was geëindigd. Maar de 3e plaats had ik persoonlijk natuurlijk nooit verwacht. Bij deze wil ik iedereen hartelijk danken voor het stemmen!

Deel dit bericht: