Giethoorn, Ossenzijl, De Eese en Oldemarkt

Op retraite geweest. Tjonge,.. als er één woord is wat ik niet bij mijzelf vind passen is het wel ‘retraite’. Gelukkig was deze retraite niet wat er normaliter onder verstaan wordt. Niks geen klooster, stiltesessies en mediteren! Workshops, gezelligheid, goed eten en drinken en .. ook nog een paar uurtjes tijd om met de camera op pad te gaan. Daarnaast was ik vrijwilliger voor de foto en videoverslaglegging.

Die foto’s staan hier uiteraard niet, want dat is werkgerelateerd. Wel staan de foto’s hier die ik tijdens een ‘fotosafari’ in de regio heb gemaakt. De trip ging van de Heerlijkheid Eese (grotendeels privé terrein) naar Ossenzijl, Oldemarkt en tenslotte Giethoorn. Dit was de tweede keer dat ik Giethoorn bezocht. De vorige keer in het toeristenseizoen. Nu er buiten. En dat kan ik iedereen aanraden. Geen bootjes te huur, alles was dicht. Het was er de perfecte situatie om lekker te fotograferen!

Bijzonderheden die ik op de foto heb gezet zijn onder andere de grote RK Kerk van Oldemarkt, de Doopsgezinde Vermaning van Giethoorn en uiteraard Heerlijkheid De Eese.

 

Deel dit bericht: