Vijfduizend Bezoekers per maand!

Hartelijk dank voor uw bezoek. Thank you for visiting. Merci pour votre visite. あなたの訪問をありがとう. आपकी यात्रा के लिए धन्यवादGracias por tu visita. Obrigado pela sua visita.

De Verenigde Staten (USA), Japan, Canada, Brazilië, Spanje, Indonesië, Noorwegen, Polen, Frankrijk en natuurlijk Duitsland en Nederland. Om maar eens een paar landen te noemen waar (veel) bezoekers op deze site vandaan komen.

Bezoekers vandaag – Visitors today

Toen ik met dit fotoblog begon, deed ik dat omdat ik graag wat meer nadruk op mijn fotografie hobby wilde leggen en dat op mijn ‘gewone’ blog niet heel erg vond passen. Dat is immers geen fotografie site maar gaat over “van alles en nog wat”.

Groot is mijn verbazing als ik de laatste tijd naar de statistieken kijk. Op dit moment komen er zo’n vijfduizend (5.000!) bezoekers per maand op deze website. Ik vind het natuurlijk fantastisch dat jullie hier allemaal een kijkje nemen!

POPULAIRE BERICHTEN

De meest populaire berichten zijn het bericht over het Rijtuigmuseum in Leek, Gratis fotobewerking met Linux, Windows en OSX en het bericht over Kasteel Olt Stoutenburght bij de Blesse.

Hervormde Kerk Grootegast

De meest populaire pagina met foto’s is mijn “kerkenverzameling“. Op dit moment staan er meer dan honderd foto’s op met kerken uit mijn regio en verder weg uiteraard.

 

Deel dit bericht: