Video en Fotoshoot Stadspark Groningen

In het Stadspark Groningen hebben we gisteravond voor een videoclip van Mirjam Tamara opnames gemaakt. Een prachtige avondzon, een beetje wind en een prima temperatuur. De omstandigheden waren optimaal.

De videoclip voor Mirjam Tamara kun je bekijken op Youtube. Ik ben niet verantwoordelijk voor de eindmontage maar was een van de twee “mannen achter de camera”. De montage is gedaan door Lisa en Mirjam.

(Achter de camera. Foto: Lisa Brinkman)

Fotoshoot

Naast video voor de clip moesten er ook nog wat foto’s worden gemaakt voor Mirjam Tamara, die ze kan meesturen bij persberichten voor optredens. Die foto’s moet ze nog selecteren en plaats ik hier dus niet.

Aangezien dochter Lisa nog foto’s nodig had voor haar website CosmosJewels hebben we ook nog even wat foto’s daarvoor gemaakt. Een kleine “commerciele fotoshoot” dus.

Het Stadspark Groningen is een hele mooie plek voor dit soort foto’s en video. Veel groen en natuurlijk de ganzen die af en toe op de achtergrond voorbij kwamen.

Nestelen in de plantenbak

Vlakbij waar we de video en fotoshoot deden vloog opeens een Nijlgans op uit de plantenbak.

De Nijlgans bleek een nest in de plantenbak te hebben gemaakt. Er lagen zelfs eieren in zag ik, toen ik even ging kijken toen de nijlgans weg was. We hielden netjes afstand, de nijlgans kwam weer terug.

Aangezien er hier regelmatig mensen rondlopen en vlakbij een restaurant zit met een speelplaats voor kinderen geef ik dit nest helaas weinig kans van slagen. Ik vrees dat deze nijlgans te vaak gestoord gaat worden om met succes te broeden.

Foto’s Stadspark Groningen

(klik op een afbeelding voor groot formaat)

Deel dit bericht: