Bollenveld Uithuizermeeden

Tulpen in Uithuizermeeden (2)

Bollenveld Uithuizermeeden

Daar staat dan opeens je naam in de krant. Onder een mooie foto van de bollenvelden (niet van mijn hand). Eerder al schreef ik over de “bollenvelden” of “Tulpenvelden” in Uithuizermeeden. En dat ik er door een journaliste van het Dagblad van het Noorden (kort) geïnterviewd was.

Dat interviewtje stond maandag 1 mei jl. in de (gedrukte) versie van ’t Dagblad en mijn moeder had het voor mij uitgeknipt en bewaard. Hoewel ik me het iets anders herinner qua gang van zaken is het toch leuk om te lezen wellicht. In elk geval voor mij zelf!

(klik op artikel om in nieuw scherm te openen)

De KNRM, waar de opbrengst voor was bedoeld, heb ik overigens kort daarna ook nog bezocht bij de “Dag van de Garnaal” en de open dag van de KNRM. Klik hier voor foto’s.

Zoals het artikel (correct) weergeeft was ik heel wat langer onderweg dan de aangegeven tijdsduur van de rit. En ik denk dat als volgend jaar weer zo’n rit georganiseerd gaat worden ik deze zeker weer ga maken. Mogelijk dat ik dan ga voor een scooter in plaats van de auto. Fietsen zou ook leuk zijn, maar dan moet ik daar eerst op de fiets zien te komen, da’s een beetje een té grote onderneming.

Deel dit bericht: