Scheepvaart, Visserij, Tallships

Zeg je Nederland dan zeg je water .. én: varen. We zijn een (zee)varende natie en hebben op dat gebied een naam hoog te houden.

Bij het bladeren door mijn fotomappen op de computer kwam ik dan ook ongelofelijk veel foto’s tegen van schepen en aan de visserij en scheepvaart gerelateerde evenementen. Over de de loop der jaren heb ik heel wat schepen op de foto gezet. Ik heb een paar die ik erg mooi vind verzameld en plaats die hier.

Foto’s van ondermeer Lutje Delfsail (Zomerwelvaart, Groningen), Delfsail, Dag van de Garnaal in Haven Lauwersoog, Earnewoude, de Zoutkamperril en natuurlijk de sluis bij Gaarkeuken, waar ik vlakbij woon.

Met de zomer voor de deur verwacht ik weer de nodige foto’s te kunnen maken op dit gebied! Zo zijn in Harlingen bijvoorbeeld in Augustus 2018 weer de Tallship Races. Waar ik uiteraard al weer naar uit zie!

Deel dit bericht: