Ruim 200.000 bezoekers per jaar. Kasteel Olt Stoutenburght op nummer één

Ruim 200.000 bezoekers per jaar. Om precies te zijn 213.199 en 669.753 bekeken pagina’s. Goed voor 112 Gigabyte dataverkeer in één jaar. En nog steeds met stip, en met afstand, op nummer één het artikel over Kasteel Olt Stoutenburght. Goed voor 2% van alle bezoeken op deze website.

Bezoekers website ErBeeFoto.nl Juli 2022

Onregelmatig kijk ik naar de statistieken van deze website. Waar komen bezoekers vandaan, wat bekijken ze op de site? In 2018 was het gemiddelde zo’n 5000 bezoekers per maand. Nu dus 19.266 per maand.

Voor mijn statistieken maak ik gebruik van de meting van de webserver zelf (afbeelding hier boven) en van JetPack (WordPress). In het verleden is mij al meerdere malen opgevallen dat JetPack láng niet alles ziet qua verkeer. Wat heet.. het programma zit er volledig naast. Dat had ik in 2020 ook al geconstateerd en niet alleen bij deze website.

Kasteel Olt Stoutenburght

De onbetwiste nummer één is dus nog steeds Kasteel Olt Stoutenburght – het kasteel dat eigenlijk geen kasteel is maar een ongelofelijk project, een kasteel gebouwd door één man. Berichten over andere kastelen en borgen, zoals het bericht over de Allersmaborg, doen het ook goed qua views. En elk jaar in het voorjaar pieken de berichten over de tulpenvelden natuurlijk ook enorm.

Dag van het Kasteel

Het aantal bezoekers op dit blog stimuleert mij natuurlijk om vooral door te blijven gaan met het delen van ‘plaatjes’. Net als overigens ook de vaak hele leuke reacties die ik via Facebook krijg én de verzoekjes van derden om mijn foto’s te mogen gebruiken voor bijvoorbeeld promotionele doeleinden zoals, recent de Menkemaborg deed voor de Dag van het Kasteel (vraag voor gebruik altijd toestemming!).

 

Deel dit bericht: