Mirjam & Band bij Podiumcafé Peter & Leni, Steendam

Vandaag deed dochter Mirjam samen met haar zussen en gitarist Jasper onder de noemer Mirjam & Band een live show in Steendam, tijdens het Art Carnivale festival. Het optreden van Mirjam vond plaats in het PodiumCafé Peter & Leni in Steendam.

Niet alleen het cafe is erg mooi om te zien (van binnen en van buiten), en ook nog eens een geweldige muzikale ontmoetingsplaats,  het er naast gelegen Schildmeer is ook prachtig.

Ondanks een hevige stortbui, die gelukkig kort duurde, was het er verder prachtig weer en kon ik na het opbouwen nog even van genieten voor de set begon.  Dat was natuurlijk voor Lisa en mij een mooi kansje nog heel snel even een geïmproviseerd fotomomentje te houden.

Natuurlijk kun je het optreden van je eigen dochters nooit objectief reviewen dus ik dat laat ik aan de luisteraars zelf wat ze er van vonden. Ik beperk mij daarom tot een kleine selectie sfeerplaatjes van het optreden en de omgeving.

Het Podiumcafé Peter & Leni is niet alleen een prachtige plek in alle opzichten, ook zijn Peter & Leni zeer gastvrij en was het een heel fijn publiek. Na het optreden hebben we er ook nog even lekker gegeten. Zeer aan te raden dus om daar eens langs te gaan voor een hapje en een drankje of een concert! Meer informatie op de website.

Mirjam & Band speelden voornamelijk eigen werk en een paar covers en de liedjes werden allemaal goed ontvangen.

Deel dit bericht: