Vrijmarkt Oranjemarkt Zuidhorn Koningsdag 2022

Drukbezochte Vrijmarkt Oranjemarkt in Zuidhorn op Koningsdag 2022

Koningsdag 2022 mag eindelijk weer als vanouds gevierd worden. Op de drukbezochte vrijmarkt Zuidhorn genoten massa’s mensen van het aanbod van de kinderen op de vrijmarkt, de uitgestalde waar in de kramen en her en der lieten ook de muzikantjes zich horen.

Helaas viel het weer een beetje tegen, het was erg bewolk en wat koud maar dat mocht de pret duidelijk niet drukken. Mensen liepen massaal uit om de Oranjemarkt in Zuidhorn te bezoeken. En natuurlijk werd er ook flink ‘gevlagd’ overal!

Minder muzikanten op Oranjemarkt in Zuidhorn

Wat mij opviel is dat het aantal straatmuzikantjes elk jaar verder afneemt. Da’s wel erg jammer want het geeft altijd nét dat extra aan een vrijmarkt zoals de Oranjemarkt in Zuidhorn.

De feesttent, zag ik later bij vertrek op een bord, was bij de hooiweg. Die heb ik gemist. Het was wel leuk geweest als er muziek was geweest bij in ’t Holt in de buurt of ergens wat live muziek. Misschien iets voor volgend jaar?

 

Natuurlijk heb ik niet alleen foto’s gemaakt op de markt. Gisteren in Drachten nog even de oranje fonteintjes op het van Knobelsdorffplein Drachten (met de smartphone) gefotografeerd en toen ik thuis kwam zat er een musje, met nestmateriaal, op de schutting. Dat zijn de plaatjes die ik natuurlijk niet laat schieten!

Foto’s Oranjemarkt in Zuidhorn

Deel dit bericht: