David Philips in Concert, Andledon, Den Andel

David Philips is een singer-songwriter die zeker ééns per jaar Nederland aandoet, maar meestal vaker. Vorig jaar zou hij optreden in Den Andel, bij Andledon. Helaas ging dit wegens ziekte niet door.

Maar op 22 September jl. was hij weer present, en hóe! Een prachtig concert voor een (zeer) enthouasiast publiek. Absoluut de moeite waard. Ondanks dat het zeker niet de eerste keer was dat ik hem zag en hoorde, wist hij ook nu weer te verrassen. Oude liedjes in nieuwe uitvoeringen, liedjes die ik nooit eerder live had gehoord. Niet zoveel foto’s deze keer, ik heb vrij veel gefilmd (met toestemming van David) met de camera. Die video’s moet ik nog (na)bewerken en doorsturen naar David en wellicht dat ik er t.z.t. eens één of twéé nummers van online zet.

Deel dit bericht: